

Psilliuma (psyllium) milti ir svarīga sastāvdaļa produktiem ar zemu ogļhidrātu saturu un bez lipekļa. Pateicoties savām unikālajām absorbējošajām īpašībām, šie milti, pievienojot šķidrumu pārvēšanas lipīgā želejveida masā, kas satur mīklu kopā un padara to elastīgu. Faktiski, psilliums aizstāj lipekli (glutēnu), un tas ir ļoti svarīgi, jo visi populārie zema ogļhidrātu satura milti – kokosriekstu, mandeļu, sezama – nesatur glutēnu un cepšanu bez psilliuma padara tos sausus un drupenus. Psilliumu var pievienot arī tradicionālajiem konditorejas izstrādājumiem, lai nodrošinātu lielāku vieglumu, palielinātu šķiedrvielu saturu un samazinātu kaloriju skaitu. Nelietot sausā veidā!
Cena: 8,25€
eksperesis.lv © 2012 | Visas tiesības aizsargātas | Izstrādāja: Grandem